OVO DO SADA NISTE ZNALI O PRVOJ DAMI CRNE GORE! Milenu i Jakovo vezuje jedna stvar, IMA VEZE SA BROJKAMA!

Autor:

Svet

03.04.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Milatović, supruga novoizabranog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića pored toga što je ostvarena kao majka, ima i uspešnu poslovnu karijeru.

OVO DO SADA NISTE ZNALI O PRVOJ DAMI CRNE GORE! Milenu i Jakovo vezuje jedna stvar, IMA VEZE SA BROJKAMA!

Foto: Profimedia

Naime, prva dama Crne Gore je zaposlena u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove.

Očigledno da je supružnike spojila ljubav prema ekonomiji, s obzirom na činjenicu da je i novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović došao iz ekonomskog sektora. 

Milena, pored toga što je odlikuje sveden stil, odmerenost i prirodna lepota, jedna je od retkih žena kojoj je za rukom pošlo da nagovori muža da u poslednji čas presvuče odelo.

Upravo zbog toga došlo je do malog incidenta na dan izbora, te je Milatović bio prinuđen da se vrati do stana, jer je u drugom odelu zaboravio ličnu kartu. Milatović se tom prilikom našalio, poručivši da je supruga Milena kriva za taj peh jer ga je naterala da se preobuče u drugo odelo. 

Podsetimo, nakon 34 godine vlasti Milo Đukanović je juče izgubio na predsedničkim izborima, a za novog predsednika Crne Gore izabran je Jakov Milatović, bivši ministar u Vladi Crne Gore.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SCG

03.04.2023 17:33

Oboje materijalisti Haahahahahha.U svakom slucaju mnogo bolji od Milogorca!