MEDOJEVIĆ OSUO PALJBU PO DRITANU: Ti i Milo imate istog gazdu! (FOTO)

Autor:

Svet

25.09.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski političar Nebojša Medojević reagovao je na fotografiju premijera Crne Gore i Džordža Soroša aludirajući na povezanosti američkog biznismena i unutrašnje politike u svojoj zemlji.

MEDOJEVIĆ OSUO PALJBU PO DRITANU: Ti i Milo imate istog gazdu! (FOTO)

Foto: Tanjug/printscreen

Poslanik crnogorske skupštine Nebojša Medojević na svom Tviter nalogu reagovao je na objavljenu fotografiju predsednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića

Na fotografiji se nalaze upravo crnogorski premijer i američki biznismen mađarsko-jevrejskog porekla Džordž Soroš za koga su vezane mnoge kontroverze, pa čak i teorije zavere. Američki novinar ga je nazvao "nekrunisanim kraljem Istočne Evrope", a takođe je poznata i njegova podrška za ideju Otvorenog Balkana.

Abazović u opisu navodi kako je vodio "inspirativan razgovor" sa poznatim biznismenom, dok ga Medojević, u najmanju ruku, kritikuje i optužuje sa saradnju sa Milom Đukanovićem.

U nastavku pogledajte fotografiju i reakcije na istu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading