HIT FOTKA SA CRNOGORSKE PLAŽE: Počela sezona, a turisti doneli svoje navike na more - nekome će se smučiti, a većina se smeje

Autor:

Svet

20.06.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je turistička sezona, pa samim tim i šerovanje kojekakvih fotografija sa plaža i "prozivanja" aktera istih.

HIT FOTKA SA CRNOGORSKE PLAŽE: Počela sezona, a turisti doneli svoje navike na more - nekome će se smučiti, a većina se smeje

Foto: youtube.com/printscreen

Nažalost, neretko se na takvim fotografijama ili snimcima nađu ljudi iz Srbije, pa često možemo da pročitamo i neke ne baš toliko lepe komentare o ponašanju naših turista u toku letovanja.

Ovog puta veliku pažnju privukla je fotografija jedne Crnogorke, na kojoj se doduše ne zna da li je Srbin, ali je svakako dobila mnogo komentara na Tviteru.

Naime, na fotografiji se vidi čovek koji je na plažu poneo grickalicu i uredno secka nokte dok drugi muškarac kraj njega kuva kafu na plinskom rešou.

 

 

"Ma šta paradajz, grickalica, džezva, voda, pa na plažu", "Ovi su prešli igricu", "Potpuni hit", "Čovek upario plinsku bocu i gaće za kupanje i opet nije dobar", ređali su se komentari ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Jana

20.06.2022 13:49

Nokti se ne sječu već se seku. Djevojko od ovaca kakvi ste vi takvi su vam i turisti. Pardon turistibsu zlatni. Živela Srbija!

Monte

20.06.2022 14:03

Sječu ili sjeku???

Montenegrina

20.06.2022 18:17

Stara slika iz HR.