SNIMAK VERSKOG FANATIKA IZ BOSNE ŠIRI SE INTERNETOM: Eto odmah sa svih strana naše braće Talibana, DA VAM PRESUDE! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

16.08.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Bilala Bosnića iz BiH, verskog fanatika i pripadnika zloglasne Islamske države ponovo je postao aktuelan na internetu nakon što su Talibani nakon odlaska američke vojske preuzeli vođenje Avganistanom.

Foto: printscreen

Verski fanatik Bilal Bosnić ponovo postao aktuelan na internetu

Bosnić je osuđen je na 7 godina zatvora 2015, a pre toga je uhapšen zbog pozivanja ljudi na džihad i promovisanja terorizma.

Godinu dana kasnije, 8. juna 2016. Apelaciono veće Suda u Bih odbacilo je žalbe Tužilaštva i odbrane i potvrdilo raniju presudu.

Na sminku koji je viralan na internetu, naročito nakon dešavanja u Kabulu i širom Avganistana, vidi se kako Bosnić preti svima koji su protiv mudžahedina. 

- Samo još jedno kafire, probaj dirnuti mudžahide, eto odmah sa svih strana naše braće Talibana, da vam ratom presude - između ostalog govori on u pesmi.

Pogledajte video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suzuki Vitara

16.08.2021 14:14

Izdrogirano balince, koje ocito nije u zatvoru, iako je osudjen na vise godisnju zatvorsku kaznu. Nije ova podrska naivna uopste.

Митрофан Фустић Морија

16.08.2021 17:29

За крст часни и слободу златну.

XYZ

17.08.2021 01:42

Psihicki, emotivno i seksualno frustrirani muskarci zive za to da pinizavaju druge narocito zene. Njih je verovatno Alah spustio na Zemlju, nije ih majka rodila. Mozda su i iz kupusa izasli, samo nisu izasli iz praistorije. Jos su na granama.