NADAL PRIZIVA ZLO ĐOKOVIĆU: Španac pravi kalkulaciju i želi DA SE NOVAK POVREDI kako bi Rafa vladao

Autor:

Sport

24.04.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bi bili pošteđeni ni Siner ni Alkaraz.

NADAL PRIZIVA ZLO ĐOKOVIĆU: Španac pravi kalkulaciju i želi DA SE NOVAK POVREDI kako bi Rafa vladao

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal na Vimbldonu

Novak Đoković je najbolji teniser na svetu, a po mnogima najbolji i u istoriji. Teniski tron trenutno jedinom mogu da mu ugroze Italijan Janik SIner i Španac Karlos Alkaraz, ali Toni Nadal, stric jednog od Noletovih najvećih rivala Rafaela Nadala, pravi paklenu kalkulaciju kako bi njegov rođak mogao da se vrati i osvoji grend slem.

Sem da Rafa konačno počne da igra, pa onda da igra maestrano, on jedini put za svrgavanje Novaka vidi ako se Srbinu desi nešto loše. Naime, Nadal je jasno poručio da Rafael može na tron Rokan Garosa samo ako se Nole povredi.

Foto: Tanjug/AP

Žele opet pehar sa Rolan Garosa: Toni i Rafa Nadal

- Naravno da Rafa može da osvoji Rolan Garos, ali prvo treba da se pobrinemo da se povrede Alkaraz, Đoković, Siner i ostali – nasmejao se stariji Nadal u razgovoru za madridski As.

On je istakao da, iako je situacija izazovna, veruje u Nadala kao kralja šljake te da ukoliko uspe da dovede svoje telo u optimalnu fizičku formu, biće mu potrebno samo nekoliko mečeva da povrati svoju dominantnu igru. Takođe, istakao je značaj žreba za prva kola u Parizu, naglašavajući da je izuzetno važno da ne bude suočen sa teškim protivnicima od samog starta.

Nadal je podsetio na Rafin trijumf na Australijskom openu pre dve godine, gde je, i pored prvobitnih sumnji, uspeo da stigne do titule. Dodatno je istakao da je prošlo dve godine od tada, te da su izazovi sada mnogo veći, ali da i dalje veruje u Nadala. Toni je zaključio da je ključno da se Nadal izbegne povrede, što bi moglo biti presudno za njegove šanse na nadolazećem Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading