TO SE TAKO NE RADI! Janik Siner OZBILJNO ZAPRETIO Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

01.04.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je su motivacija i ambicija na visokom nivou, deluje da Italijan zaboravlja da neće biti favorit.

TO SE TAKO NE RADI! Janik Siner OZBILJNO ZAPRETIO Novaku Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner izazvao je veliku pažnju nakon osvajanja Mastersa u Majamiju, ističući da je sada njegov glavni cilj osvajanje titule na Rolan Garosu. Nakon pobede nad Grigorom Dimitrovim u finalu, Siner je izjavio da će od četvrtka započeti pripreme za Monte Karlo, koji će biti njegov prvi turnir na šljaci.

Siner je istakao da neće imati mnogo vremena za adaptaciju na šljaku, ali da će dati sve od sebe da se što bolje pripremi za turnir u Monaku. Naglasio je da je ispred njega i turnir u Rimu, koji je posebno važan za njega, jer voli da igra pred domaćom publikom.

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

- Sada mi je Rolan Garos glavni cilj. Od četvrtka počinjem pripreme za Monte Karlo koji će biti moj prvi turnir na šljaci. Nemam mnogo vremena za adaptaciju, čak ni celu nedelju. Videćemo kako će biti u Monaku. Pre Rolan Garosa je i Rim, a to je veoma specijalan turnir za mene. Uvek je neverovatno igrati pred domaćom publikom. Mislim da sam mnogo napredovao u poslednjih godinu dana i da mogu još bolje. Fizički sam potpuno drugačiji - rekao je Siner.


Siner je izrazio veliku motivaciju i ambiciju da osvoji prestižni turnir Rolan Garos, što bi bio veliki uspeh za njega i italijanski tenis uopšte. Sa osvojenim Mastersom u Majamiju, Siner je pokazao da je spreman da se nosi sa najboljim teniserima na svetu i da je u odličnoj formi pred naredne izazove na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading