KAKAV ŠAMAR ALKARAZU! Ovo se "Karlitosu" DUGO nije desilo!

Autor:

Sport

11.10.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Karlos Alkaraz igra meč osmine finala ATP Šangaja protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

KAKAV ŠAMAR ALKARAZU! Ovo se "Karlitosu" DUGO nije desilo!

Foto: Tanjug/AP

Uz dosta muke, momak sa Majorke je rešio uvodni set u svoju korist rezultatom 7:5, iako je Bugarin prvi stigao do brejka.

Mimo svih očekivanja, Dimitrov je iznenadio "Karlitosa" u petom gemu i oduzeo mu servis, kada je poveo s 2:3, ali je Španac u desetom poenu najpre vratio izgubljeno izjednačivši na 5:5, a potom i u 12. gemu ponovo brejknuo Grigora, osvojivši ovaj deo igre!

A, onda je Alkaraz dobio "šamarčinu", kakvu će dugo pamtiti. Možda i najveću koja ga je ne toliko zabolela, ali će sigurno brideti do nekog sledećeg susreta s 19. igračem ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov

Naime, u drugom setu je Bugarin bukvalno "pregazio" drugog tenisera sveta ubedljivim rezultatom 6:2, što mu se nije desilo od početka karijere.

Odmah na početku drugog seta, Dimitrov je napravio brejk, poveo sa 1:0, a potom i realizovao servis dupliravši prednost. Usledio je gem za gem, do sedmog poena, kada je ponovo Grigor zablistao i iznenadio "Karlitosa", stigao do ubedljivih 5:2, da bi zatim rutinski odserivirao za osvajanje seta rezultatom 6:2!

Nema sumnje da ovakvu lekciju Alkaraz neće zaboraviti Bugarinu, jer ga na ovaj način nikad niko nije ponizio u nekom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading