ISPALA GODINE! Slavni teniser mislio da ga NAPADAJU pčele! Poludeo kada je OTKRIO pravi RAZLOG! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanos Cicipas imao je izliv besa na Mastersu u Sinsinatiju.

ISPALA GODINE! Slavni teniser mislio da ga NAPADAJU pčele! Poludeo kada je OTKRIO pravi RAZLOG! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/Tennis TV

Stefanos Cicipas

Grčki teniser plasirao se u osminu finala, pošto je sa u dva taj-brejka (7:6 (7:3), 7:6 (7:2)) eliminisao domaćeg predstavnika Bena Šeltona.

Ipak, tokom meča sa Amerikancem, viđena je nesvakidašnja situacija u Sinsinatiju. Sve se, naime, dogodilo tokom drugog seta, kod rezultata 3:4 i 0:15, u korist Šeltona, kada je Stefanos Cicipas, prilikom servisa pomislio da ga napadaju pčele.

Grk je na sve načine pokušavao da ih se oslobodi, trudio se da reketom "rastera" nezvane goste, ali zujanje se nastavilo i posle toga. Na kraju se ispostavilo da je taj zvuk dolazio od jedne starije gospođa iz publike, koja je na taj način verovatno pokušavala da omete četvrtog igrača ATP liste.

Potom je Stefanos prišao sudiji u stolici i požalio mu se, posle čega je i sam došao do tribina i gospođe, kako bi se uverio o kome je reč.

- Tamo je osoba koja "zuji" pred moj servis - rekao je Cicipas, naglasivši da mu se "to nikada u karijeri nije desilo".

Grk je posle toga zatražio da ista gospođa napusti tribinu. Inače, njegov sledeći protivik u borbi za četvrtfinale biće Hubert Hurkač.

Poljak je iznenadio prošlogodišnjeg šampiona Bornu Ćorića iz Hrvatske i savladao ga rezultatom 2:1 (5:7, 6:3, 6:3). Zanimljivo da je Hrvat u finalu iz 2022. pobedio upravo Cicipasa s' 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading