NOVAK PRIZNAO DA JE PLAKAO U SOBI! Ovo je PRELOMNI trenutak u Đokovićevoj KARIJERI!

Autor:

Sport

12.07.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as evocirao uspomene posle pobede u četvrtfinalu Vimbldona.

NOVAK PRIZNAO DA JE PLAKAO U SOBI! Ovo je PRELOMNI trenutak u Đokovićevoj KARIJERI!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Jedini meč na grend slemovima, koji je Novak Đoković izgubio posle vođstva od 2:0, dogodio se pre 13 godina.

Bilo je to sada već davne 2010. protiv Austrijanca Jirgena Melcera u četvrtfinalu Rolan Garosa, a Nole se veoma dobro seća tih trenutaka. 

- Sećam se dobro tog meča, najviše zbog emocija koje sam imao posle njega. Dosta razočaranja, ne samo zbog meča, već u tom trenutku se nisam osećao najmotivisanije. Dosta sam bio potišten, profesionalno, za tenis. Trebalo mi je da se nešto desi, da prevagne na pozitivnu stranu jer nisam beležio odlične rezultate koje sam želeo, nisam dobro igrao, nisam se dobro osećao, tak oda je takav trenutak bio. Jedan od onih koji definišu putanju za budućnost i to je upravo taj meč koji je meni puno pomogao da postavim neke nove temelje za dalje - otkrio je Novak.

Foto: Tanjug/AP

 

Usledio je potom nezapamćeni "restart" i meteorski uspon u karijeri koji je i dalje na snazi.

- Sećam se dobro da sam plakao dosta posle tog meča u sobi kod Marijana i Miljana, onda smo dugo razgovarali i postavili neki novi plan sutra i od tog trenutka je karijera stvarno krenula uzlaznom putanjom. Igrao sam drugo finale US opena 2010, osvojili smo Dejvis kup i mislim da je taj Dejvis kup bio ta neka kapisla, odskočna daska za mene igrački. Od tog brijanja glave, 43 pobede zaredom! Zaista, sada kad se osvrnem na te trenutke, zahvalan sam na istim, ali tada, kada sam to doživljavao, nije baš bilo tako. Svakako, hvala Melceru - istakao je Đoković.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading