UBEDLJIVO DO POLUFINALA! Sabalenka PREGAZILA Amerikanku! Na pomolu duel sa OMRAŽENOM rivalkom!

Autor:

Sport

12.07.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pehar će se boriti sa boljom iz duela Ons Žaber-Elina Ribakina.

UBEDLJIVO DO POLUFINALA! Sabalenka PREGAZILA Amerikanku! Na pomolu duel sa OMRAŽENOM rivalkom!

Foto: Tanjug/AP

Beloruska teniserka Arina Sabalenka se plasirala u polufinale Vimbldona, pošto je sigurnom igrom savladala Medison Kiz iz Amerike rezultatom 2:0 (po setovima 6:2, 6:4).

Ona sada prošla među četiri najbolje, gde čeka pobednicu duela Elena Ribakina (Kazahstan) - Ons Žaber (Tunis).

Kao i u prethodnom meču sa Petrom Kvitovom iz Češke, Beloruskinja je prikazala dominantnu partiju, a od starta Vimbldona forma joj je u konstantnom usponu.

Zbog toga je Sabalenka, posle ispadanja Ige Švjontek od Eline Svitoline, sada najveći favorit da osvoji pehar u ženskoj konkurenciji.

Foto: Tanjug/AP

Medison Kiz

Za očekivati je da u polufinalu ukrsti rekete sa Elenom Ribakinom, a ovaj duel između Beloruskinje i Kazahstanke bio bi pun tenzije.

Naime, na prethodnom Rolan Garosa između istih rivalki viđeno je dosta tenzije, pa je izostao njihov pozdrav na mreži posle meča, što je izazvalo ogromnu pažnju u Parizu. Sada se smeši repriza tog duela.

Što se tiče Svitoline, ona je već savladala jednu Beloruskinju, bilo je to protiv Viktorije Azarenke u četvrtom kolu, posle čega se nije pozdravila sa njom, a publika je izviždala Viku, međutim, ni ona im nije ostala dužna.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading