OVAJ MOMAK JE NAČISTO PROLUPAO: Alkaras je mnogo bolji od Đokovića, on je najteži protivnik na svetu!

Autor:

Sport

23.04.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčkog tenisera očigledno i dalje boli poraz od Novaka na Australijan openu.

OVAJ MOMAK JE NAČISTO PROLUPAO: Alkaras je mnogo bolji od Đokovića, on je najteži protivnik na svetu!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Stefanos Cicipas nikada nije pobedio Karlosa Alkarasa, Španac vodi sa 3:0 u trijumfima, a Grk se nada prvom uspehu na današnjem finalu turnira u Barseloni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

- Strah je nešto što nikada ne osećam kada izađem na teren - ističe Cicipas da ne strepi od velikog rivala.

- Znam da moram da napravim neka prilagođavanja protivniku, a sve ostalo je borba. Da bih osvojio titulu, moram da budem bolji od njega.

Grk ističe da u ovom momentu ne postoji teži zadatak u tenisu od duela sa Alkarasom, naravno u velikoj meri i zbog raznih problema Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

- Karlos je trenutno najbolji teniser na svetu. On je pokazao u dve poslednje godine da je sposoban da se izbori sa svim izazovima protiv najboljih na svetu.

Otud i poređenje sa najvećim asovima u istoriji.

- Moraću da igram protiv njega isto kao što sam igrao protiv Nadala u Madridu ili protiv Đokovića u mnogim mečevima na šljaci. Moram da napravim veliki korak napred u mojoj igri. To je jedini način da se on savlada.

Podsetimo, Cicipas je odigrao finale Australijskog opena, ali je Novak bio previše dobar. Od tada nije imao mnogo uspeha, ali pred drugi gren slem u sezoni ponovo hvata zalet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading