ŠOU U MONTE KARLU: Novak Đoković IMITIRAO Medvedeva - publika ODUŠEVLJENA (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se sjajno zabaljva u Monaku.

ŠOU U MONTE KARLU: Novak Đoković IMITIRAO Medvedeva - publika ODUŠEVLJENA (VIDEO)

Foto: Instgram.com/djokernole

Danil Medvedev i Novak Đoković

Novak Đoković uživa u Monte Karlu. Srpski teniser je nakon sinoćnjeg pristustva na košarkaškom meču između Monaka i Partizana nastavio da se priprema za masters u Kneževini.

Očekivano, Nole je tema broj jedan gde god se pojavi, a tako je bilo i na jednom od dešavanja na Azurnoj obali. Đoković je u prisustvu mnogobrojnih reportera zaigrao mini tenis i imitirao Danila Medvedeva na opšte oduševljenje prolaznika i fotografa.

 

 

Podsetimo, od 9. do 16. aprila održaće se Masters turnir u Monte Karlu, a u petak je održan žreb.

Na njemu je određeno da će prvi nosilac Novak Đoković, koji je slobodan u uvodnom kolu, u drugoj rundi igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Brendon Nakašima i Mekenzi Mekdonald.

Potom bi u trećem kolu mogao po prvi put da ukrsti rekete sa nekim nosiocem, a to je Lorenco Muzeti, koji u prvom kolu igra protiv Miomira Kecmanovića.

Novak je u karijeri dva puta osvajao pehar u Monte Karlu, 2013. i 2015. godine, a u dva navrata je zaustavljen u finalu (2009. i 2012. godine).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading