NOVAKA ČEKA PAKAO: Obavljen žreb za Monte Karlo!

Autor:

Sport

07.04.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću saznao imena protivnika na putu do novog trofeja u Kneževini.

NOVAKA ČEKA PAKAO: Obavljen žreb za Monte Karlo!

Foto: Ap photo

Novak Đoković

Od 9. do 16. aprila održaće se Masters turnir u Monte Karlu, a dva dana pre njegovog početka je obavljen žreb.

Na njemu je određeno da će prvi nosilac Novak Đoković, koji je slobodan u uvodnom kolu, u drugoj rundi igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Brendon Nakašima i Mekenzi Mekdonald

Potom bi u trećem kolu mogao po prvi put da ukrsti rekete sa nekim nosiocem, a to je Lorenco Muzeti, koji u prvom kolu igra protiv Miomira Kecmanovića.

Republika

Foto: Ap photo

Novak Đoković

Nole bi u četvrtfinalu trebalo da igra protiv Janika Sinera ili Huberta Hurkača, dok bi ga u polufinalu čekali Danil Medvedev ili Holger Rune.

To znači da Đoković baš nije imao sreće na žrebu, jer osim Muzetija koji mu je potencijalni rival u osmini finala, dobio je sve najteže moguće protivnike u narednim fazama.

Republika

Foto: Facebook printscreen/Rolex Monte-Carlo Masters

Žreb za Masters Monte Karlo 2023. godine

Laslo Đere će se u prvom kolu sastati sa Hubertom Hurkačem.

Podsetimo, prošle sezone je Nole ispao već u drugom kolu, pa bi ove godine mogao samo da dobije poene u Kneževini i da uveća prednost na ATP listi.

Titulu u Monaku brani Stefanos Cicipas, koji je u borbi za trofej pre 12 meseci bio bolji od Alehandra Davidoviča Fokine.

Novak je u karijeri dva puta osvajao pehar u Monte Karlu, 2013. i 2015. godine, a u dva navrata je zaustavljen u finalu (2009. i 2012. godine).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading