Rafael Nadal UDARIO po Novaku!

Autor:

Sport

22.12.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac ne veruje u Đokovića.

Rafael Nadal UDARIO po Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Još malo je ostalo do početka nove teniske sezone.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, ovu godinu završio je kao peti igrač planete, a priliku da se vrati na vrh ATP liste imaće već u Australiji.

Đoković će učestvovati na turniru iz serije 250 u Adelejdu, kao i na Australijan openu i to posle godinu dana pauze zbog brutalne torture koju je prošao kada mu nije dozvoljeno da igra i kada je zarobljen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada se Nole vraća na mesto uspeha, na turnir koji je osvajao devet puta, a Španac Rafael Nadal, osvajač poslednjeg Australijan opena, nije ubeđen da će Srbin da vrati titulu u svoje vitrine. "Bik sa Majorke" udario je po Novaku i istakao je da postoji još tenisera koji su u krugu favorita za osvajanje prvog grend slema u sezoni.

Jasno je da neko ko je slavio devet puta u Melburnu u najužem krugu kandidata za titulu. Međutim, ne bih rekao da je Đoković izraziti favorit. Mnogo je tenisera, koji mogu da idu do samog kraja - rekao je Rafael Nadal.

Zatim se dotakao i svojih ciljeva za predstojeću sezonu:

- Moji ciljevi su uvek najviši. Želim da budem konkurentan na svakom turniru na kojem se pojavim - rekao je Nadal, pa dodao:

- Da je neko rekao pre nekoliko godina da ću i dalje igrati sa 36 godina, ja prvi ne bih poverovao. Međutim, uprkos povredama i dalje sam tu, spreman za najviše domete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading