BOLNA NOĆ: Rafael Nadal potpuno SLOMLJEN!

Autor:

Sport

28.09.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocija savladale španskog velikana nakon oproštaja velikog rivala.

BOLNA NOĆ: Rafael Nadal potpuno SLOMLJEN!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Rodžer Federer

Španski teniser Rafael Nadal otkrio je koliko mu je teško pala činjenica da se Švajcarac Rodžer Federer oprostio od profesionalnog igranja tenisa.

Teniser iz Bazela je oproštaj priredio tokom Lejver kupa, a Rafa je sebe okarakterisao kao "emotivnog čoveka".

Ja sam osetljiv čovek, kada vidite nekog koga cenite da se oprašta, teško je da ne budete emotivni. Malo se to otrglo kontroli, najgore je što se sve ponovilo kada sam otišao u svlačionicu. Bilo je teško da se ne ponovi zbog svega što se desilo te noći - naveo je Španac, koji se još jednom osvrnuo na rivalitet sa Fedeksom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mnogo mu je teško zbog Rodžera - Rafa Nadal

- Kao i sve drugo, i taj naš odnos je imao rauličite faze. Bio je to odnos koji je od početka bio dobar i koji je samo jačao tokom godina. Normalno je da poštujete svog rivala, sve dok su u pitanju dobre osobe. Tokom godina, shvatite da je nešto posebno bilo među vama, tako smo barem osećali nas dvojica, ali vidim i čitav svet tenisa. Zahvaljujući tome, ljudi koje tenis nije zanimao počeli su da se interesuju za naš sport. Naše viđenje rivalstva i kako je svet na to gledao značilo je da je naš lični odnos bio još važniji od tog profesionalnog - dodao je Nadal tokom razgovora za "Cope".

Podsetimo da je Federer u penziju otišao u 41. godini života, a uspeo je da osvoji, između ostalog, 20 Grend slem titula.

BONUS VIDEOI

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading