Stigla zvanična potvrda: Đoković IGRA!

Autor:

Sport

22.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak ne krije uzbuđenje.

Stigla zvanična potvrda: Đoković IGRA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na US Openu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na ovogodišnjem Lejver kupu. On će braniti boje Tima Evrope, a u ekipi će biti još Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej, kao i još dvojica tenisera čija imena se još ne znaju.

Uzbuđen sam zbog povratka u Tim Evrope. Ovo je jedino takmičenje u kojem igrate kao tim sa momcima protiv kojih se uglavnom takmičite. Igrati sa Rafom, Rodžerom i Endijem, tri moja najveća rivala, biće stvarno jedinstven trenutak u istoriji našeg sporta - rekao je Nole, koji je prethodno na ovom takmičenju uestvovao još 2018. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Uzbuđenje nije krio ni kapiten Tima Evrope, legendarni Bjern Borg.

Nisam mogao ni da zamislim da imam četiri ikone našeg sporta u jednom timu. Znam da oni shvataju važnost ovog trenutka i da će biti spremni. Svake godine naš cilj je da pobedimo. Sa njima... Sviđaju mi se naše šanse - kazao je Šveđanin.

Sa druge strane, Tim sveta predvodi Džon Mekinro, a za sada se zna da će za njega igrati Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Amerikanac Tejlor Fric i Argentinac Dijego Švarcman, dok se preostala tri igrača još čekaju.

Ovogodišnji Lejver kup igra se u londonskoj "O2 Areni" od 23. do 25. septembra, a u prethodnim izdanjima je trijumf ovek odnosio Tim Evrope, slavivši u Pragu 2017. godine, pa naredne u Čikagu, zatim u Ženevi 2019. i Bostonu 2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

22.07.2022 11:05

Toliko naivno!!! Slila sa US OPEN-a??? Vi ste dno dna!!!