Da li je u pitanju slučajnost? Majica Marina Čilića je tema svih teniskih priča! (FOTO)

Autor:

Sport

15.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura podigla se nakon meča šesnaestina finala turnira u Londonu.

Da li je u pitanju slučajnost? Majica Marina Čilića je tema svih teniskih priča! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Marin Čilić

Britanska prestonica očima ne veruje.

U meču šesnaestine finala ATP turnira u Londonu između hrvatskog tenisera Marina Čilića i Kazahstanca Aleksandra Bublika, Čilić je ostvario trijumf nakon dva odigrana seta rezultatom 7:6, 7:5, ali mnogo više od samog meča javnost je ostala u šoku zbog majice u kojoj se Marin Čilić pojavio na terenu.

Naime, hrvatski teniser se na londonskoj travi pojavio u majici belo, plavo, crvene boje koja je isto kao i ruska zastava.

Republika

Foto: twitter.com/BBC Sport

Marin Čilić u spornoj majici

 

Teniski svet je u šoku s obzirom na sva dešavanja na teritoriji Ukrajine, kao i na činjenicu da je ruskim i belorskim teniserima zabranjeno da se pojave na vimbldonskoj travi.

Da li je Marin Čilić sve navedeno uradio slučajno, ili je u pitanju poruka koju je želeo da pošalje, ostaće verovatno večita tajna.

U narednoj rundi ATP turnira u Londonu Marin Čilić će se sastati sa Fincem Emilom Rusuvurijem koji je u prethodnoj rundi bio bolji od Britanca Drejpera rezultatom 2:0 (6:2, 7:6).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading