VREME JE ZA OBRAČUN SA "NAJBOLJIMA": Evo kada Đoković počinje pohod na tofej u Torinu!

Autor:

Sport

12.11.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković se nakon osvajanja Mastersa u Parizu seli u Torino gde će od nedelje učestvovati na završnom turniru ATP tura u Torinu. Plasman na ovaj turnir tradicionalno obezbeđuju teniser koji su rangirani od prvog do osmog mesta ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak je spreman za naredni izazov

Žreb za za ovaj turnir održan je ovog četvrtka, a Novak je smešten u zelenu grupu sa Stefanosom Cicipasom, Andrejom Rubljovim i Kasperom Rudom.

Ovaj turnir otvoriće Danil Medvedev i Hubert Hurkač u nedelju od 14:00.

Poznato je i kada će Đoković odigrati prvi meč u kojem će snage odmeriti sa norveškim teniserom Kasperom RudomOni će igrati u ponedeljak od 14 časova.

Drugi meč tog dana u 21:00 odigraće Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov, dok nas te večeri, od 21 čas, očekuje meč u kojem će snage odmeriti Aleksandar Zverev i Mateo Beretini.

Treba naglasiti i da bi Novak, eventualnim osvajanjem i ovog turnira u sezoni, obezbediti prvo mesto na ATP listi do kraja januara naredne godine, bez obzira da li će učestvovati ili odbraniti titulu na Australijan openu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading