ONI SU "ZVEZDIN SVETIONIK": Devet klubova Sportskog društva dobilo priznanja!

Autor:

Sport

22.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalne plakete uručene predstavnicima crveno-bele familije u evro-kupovima.

ONI SU "ZVEZDIN SVETIONIK": Devet klubova Sportskog društva dobilo priznanja!

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Sportsko društvo Crvena zvezda dodelilo je u petak specijalne plakete "Zvezdin svetionik“ klubovima učesnicima elitnih evropskih takmičenja, kao i klubovima u drugim ekipnim evropskim takmičenjima.

Na svečanosti u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" predstavnicima devet klubova plakete su uručili predsednik UO SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić i predsednik Skupštine Stojan Vujko.

Plaketa „Zvezdin svetionik“ dodeljena je fudbalskom klubu za učešće u UEFA Ligi šampiona, a priznanje je primio Svetozar Mijailović, predsednik kluba. U ime košarkaškog kluba, učesnika Evrolige, plaketu je primio Dušan Milosavljević, predsednik UO KK Crvena zvezda. Priznanje Džudo klubu za učešće u Ligi šampiona primio je Ivan Bošnjak, predsednik Upravnog odbora Džudo kluba Crvena zvezda. I Vaterpolo klub Crvena zvezda je uspeo da se kvalifikuje u LEN Ligu šampiona, a priznanje u ime kluba primio je Dragan Popović, član Upravnog odbora kluba.

Specijalne plakete SD Crvena zvezda dobili su i Zvezdini predstavnici i u drugim evropskim takmičenjima. Ispred Odbojkaškog kluba, učesnika CEV Kupa za seniorke, priznanje je pirimo Dragan Kilibarda, predsednik UO kluba. Hokejaški klub će nastupiti u Kontinental Kupu, a plaketu je pirimo Draško Marković, član UO SD Crvena zvezda.

Ženski vaterpolo klub će učestvovati u LEN Čelendžer Kupu, a priznanje u ime kluba je primila predsednica Dragana Ivković. Kuglaški klub nastupiće u evropskom NBC Kupu, a plaketu je pirimio predsednik Miroslav Macura, dok je u ime Auto karting sportskog kluba, učesnika CEZ Kupa, specijalnu plaketu pirimo Marko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading