KAKVA TRANSFORMACIJA: Marakana bila ružno pače, pa postala prelepi labud (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda napravila čudo od stadiona "Rajko Mitić".

KAKVA TRANSFORMACIJA: Marakana bila ružno pače, pa postala prelepi labud (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Najveći stadion u Srbiji, "Rajko Mitić", doživeo je u prethodnoj deceniji pravu transformaciju i slobodno se može reći da je od ružnog pačeta postao prelepi labud.

Na leto 2014. godine je u Crvenu zvezdu stigao Zvezdan Terzić, koji je zvanično generalni direktor kluba, ali zapravo obavlja mnogo više od toga.

U tom trenutku je popularna Marakana bila u verovatno najgorem stanju ikada, pa je nova Uprava kluba odlučila da je postepeno renovira u nadolazećim godinama.

Punih devet godina kasnije, kada je Marakana proslavila jubilarni 60. rođendan, ona izgleda neuporedivo bolje nego što je to bio slučaj kada je Terzić stigao u klub.

Republika

Foto: Društvene mreže

Stadion "Rajko Mitić" pre i posle dolaska Zvezdana Terzića u Crvenu zvezdu

Podsetimo, u prethodnih devet godina su na stadionu "Rajko Mitić" odigrane mnoge velike utakmice, pošto je Crvena zvezda od sezone 2017/18 redovan učesnik dva najjača evropska takmičenja.

U tom periodu su na Marakani padali klubovi kao što su Liverpul, Olimpijakos, Keln, Braga, Rendžers, Ferencvaroš, Gent, Krasnodar i mnogi drugi. Bez pobeda su se kući vraćali i Milan, Napoli, CSKA iz Moskve, Salcburg i Hofenhajm. Takođe, Zvezda je ugostila i Bajern, Pari Sen Žermen, Totenhem i Arsenal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading