SJAJNA VEST ZA PARTIZAN! Crno-beli dobili VELIKO priznanje!

Autor:

Sport

22.09.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Partizana biće domaćini turnira 1. runde kvalifikacija za Ligu šampiona 2024. godine.

SJAJNA VEST ZA PARTIZAN! Crno-beli dobili VELIKO priznanje!

Foto: Starsport

U dvorani USC „Voždovac“ na Banjici u Beogradu od 24. do 26. oktobra, pored srpskog šampiona igraće Olimpijakos iz Pireja i Radnik iz Bijeljine.

Preciznije, neće igrati u dvorani Master, pošto ova hala ne ispunjava uslove za evropska takmičenja.

Izabranici Bojana Janića boriće se za jedno od mesta koja vode u drugu rundu sa ekipama Olimpijakosa iz Pireja i Radnika iz Bijeljine. Plasman u 2. rundu kvalifikacija izboriće po dve ekipe iz sve četiri kvalifikacione grupe.

Foto: Starsport

Odbojkaši Partizana

U drugoj rundi će biti formirane dve grupe sa po četiri tima, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona izboriće dve prvoplasirane ekipe i najbolja drugoplasirana ekipa iz obe grupe.

Partizan je, podsetimo, u aprilu osvojio triplu krunu (prvenstvo, Kup Srbije i Superkup), prekinuvši višegodišnju dominaciju Vojvodine na srpskoj odbojkaškoj sceni.

Crno-beli su u "Spensu", u odlučujućem meču, savladali Novosađane rezultatom 3:1 i obezbedili učešće u kvalifikacijama za najelitnije evropsko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading