BUUUUUM! STIŽE PRAVO SA MARAKANE! Partizan se OSVETIO Zvezdi, reprezentativac Srbije POTPISAO za crno-bele!

Autor:

Sport

28.04.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

BUUUUUM! STIŽE PRAVO SA MARAKANE! Partizan se OSVETIO Zvezdi, reprezentativac Srbije POTPISAO za crno-bele!

Foto: Starsport

Najvatrenije pristalice Partizana

U četvrtak je poput bombe odjeknula vest da će ponajbolji odbojkaš Partizana Lazar Marinović pojačati Crvenu zvezdu, a sada je Večitom rivalu stigao odgovor od strane crno-belih.

Naime, redove kluba iz Humske, direktno sa Marakane, ojačao je Luka Tadić, 21-godišnji igrač, koji upravo pokriva Marinovićevu poziciju u timu. Uz njega, Partizan je doveo dizača Aleksu Bataka, a pomenuti tandem nalazi se na širem spisku selektora Srbije Igora Kolakovića.

Povodom pojačanja, Parni valjak se oglasio saopštenjem.

- Dovođenjem dvojice najperspektivijih igrača ambicije rastu, jer sa novom energijom želimo da stvorimo novu vrednost. Igračima kojima su istekli ugovori, a klub nije hteo da nastavi saradnju, želimo mnogo sreće u nastavku sportske karijere. U narednom periodu očekujemo pregovore sa igračima koji su iskreno dali svoj doprinos u ostvarenom uspehu prethodne sezone - navedeno je iz Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading