DEBI IZ SNOVA: Selektor Srbije poslao MOĆNU PORUKU posle senzacije!

Autor:

Sport

05.01.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije je pobedom nad favorizovanom Francuskom otvorila kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo 2022. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Toni Đerona

Bio je to i sjajan debi za novog selektora Srbije, Tonija Đeronu koji nije krio zadovoljstvo po završetku susreta u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu.

- Čestitke Francuzima na utakmici koja nije bila laka, jer je došla samo par dana posle finalnog turnira EHF Lige šampiona. Čeka ih Svetsko prvenstvo u Egiptu i verujem da će igrati veoma važnu ulogu tamo. Čestitam mom timu, odigrali smo veoma dobro u odbrani i to je bilo najvažnije, da ne dozvolimo lake golove i zaustavimo njihovu kontru jer znamo koliko su opasni u tom delu. Napravili smo dobar balans sa izmenama. Svaka čast momcima na posvećenosti i onom što su pružili. Ovo je veoma dobar prvi korak, svaka ali ima još puno utakmica ispred nas- rekao je Đerona za sajt RS Srbije.

Кapiten reprezentacije Srbije Mijajlo Marsenić imao je odličan učinak, postigao je pet golova i time doprineo velikoj pobedi.

RepublikaFoto: Starsport

- Čestitao bih Francuzima na fer i korektnoj igri. Šta reći posle ovakve pobede, ovo je nešto nestvarno. Кao što smo pričali prethodnih dana, najvažnije je da cela ekipa veruju u nešto dobro. Verovali smo od početka, pogotovo u odbrani sa odličnim Dekijem na golu, a bili smo pametni u napadu, zaustavili polukontru. Idemo dalje, ovo je početak nečeg novog. Hvala saigračima i stručnom štabu što su me učinili najponosnijim kapitenom na svetu- zaključio je Marsenić.

 

Srbija naredni kvalifikacioni meč za odlazak na turnir koji će se 2022. održati u Mađarskoj i Poljskoj igra 13. januara sa Grčkom.

Taj susret će se takođe odigrati u dvorani u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading