Nije još ni zakazana, a već se otkazuje: TUČA GODINE u UFC PRED KOLAPSOM, budućnost Konora MekGregora NEIZVESNA!

Autor:

Sport

03.11.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda koju su borilački sportovi ikada videli, Konor Mekgregor, trebala je da se vrati u oktagon početkom sledeće godine, i to protiv žustrog rivala Dastina Poarijea, ali je ta tuča, ako je verovati medijima iz Amerike, pod znakom pitanja pre nego što je uopšte zakazana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor

Mekgregor ne krije činjenicu da je veoma frustriran što UFC ne može da mu pronađe adekvatnu tuču, pa je ludi Irac stvari preuzeo u svoje ruke.

On je imao plan da se u godini 2020 bori tri puta, ali se na kraju zbog nepredviđenih smetnji u vidu pandemije koronavirusa tukao samo jedanputa, i to u januaru protiv veterana Donalda Seronea.

Zahtevao je datume "Ozloglašeni" i preko leta, i u Septembru, pa na kraju sve do Decembra, ali mu UFC nije uslišio želju, pa je on Poarijea izazvao na tuču u humanitarne svrhe.

Veliki filantrop Poarije prihvatio je u treptaju oka kako bi skrenuo pažnju na svoju fondaciju "Dobra Borba", kojom pomaže mladima u problematičnim delovima SAD.

Konor je Dastinu obećao pola miliona dolara za fondaciju, ali je onda UFC umešao prste.

Gledajući da su obojica pod ugovorom sa organizacijom, ova tuča mogla bi da se desi isključivo pod njihovim krovom.

Nisu se bunili ni jedan ni drugi, već su se bacili u pregovore, ali je poslednja vest koja stiže iz kampa Poarije dosta obeshrabrujuća.

On je na društvenim mrežama okačio poruku upućenu predsedniku UFC Dejni Vajtu, u kojoj mu je poručio da "prestane da se igra" i da mu "pošalje pravi ugovor". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @dustinpoirier tells the UFC to “stop playing games” with McGregor fight ? #UFC257 • ? MORE IN BIO

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkiedotcom) on Nov 2, 2020 at 3:18pm PST

Datum predviđen za ovu borbu bio je 23. januar, ali ako "El Dijamante" do tada ne dobije "pravi ugovor", pitanje je dali će do nje uopšte doći.

Zanimljivo je prisetiti se da su se Konor i Dastin već jednom borili, i to davne 2014. godine, kada su obojica bili u kategoriji ispod lake (u kojoj se trenutno bore).

Konor je tada bio pobedonosan, ali je Poarije od tada postao potpuno drugi borac, pa je u perijodu od tad izgubio samo jedan meč, i to od legendarnog Habiba Nurmagomedova.

 

Svaki ulazak Mekgregora u oktagon izaziva histeriju u MMA svetu, dok je Poarije i te kako zaslužio priliku da se osveti, tako da je u slučaju da se sve stranke dogovore šou zagarantovan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading