Šta planira trener Škotske? Stiv Klark NESVESNO OTKRIO KARTE PRED DUEL SA SRBIJOM!

Autor:

Sport

03.11.2020

17:18 >> 21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Škotske Stiv Klark govorio je o reprezentaciji Srbije uoči okršaja dveju reprezentacija u sklopu baraža za plasmana na Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Škotske

Bivši trener Njukasla i Aston Vile svestan je odakle preti opasnost u timu Ljubiše Tumbakovića.

- Moji momci odradili su kvalitetan posao pred meč sa Srbijom, tako da smatram da u njega ulazimo u dobroj poziciji. Imamo sjajne igrače, ali smo svesni da ih i protivnik ima, pa ćemo posebnu pažnju posvetiti Mitroviću i Tadiću - istakao je selektor Škotske.

 

 

 

Pripreme za baraž bile su duge i teške, ali Klark veruje da će se isplatiti.

- Od poslednje utakmice prošlog meseca okrenuti smo ovom meču, koji je ujedno veliki trenutak za našu zemlju. Zato jedva čekamo da se okupimo. Verujem da ćemo ponovo imati sjajnu, pozitivnu atmosferu u kampu. Prošlog meseca je bilo dobro, tim je igrao kvalitetno.  Ipak, prošlog meseca nam je bilo lakše jer smo igrali sve tri utakmice kod kuće. Ako pogledamo igre u oktobru, tim se praktično sam iskristalisao. Sve su momci sami uradili. Ali, biće svakako pakleno teško izabrati prvih 11 za Srbiju - zaključio je Klark.

Utakmica između Srbije i Škotske igra se 12. novembra na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 20:45 uz direktan prenos na Nova S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading