SUSPENDUJTE NIKOLU JOKIĆA ZBOG BRATA STRAHINJE: Amerikanci vode prljavu kampoanju protiv Srbina!

Autor:

Sport

24.04.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored toga, imaju još jedan bizaran način a tiče se njegovog brata.

SUSPENDUJTE NIKOLU JOKIĆA ZBOG BRATA STRAHINJE: Amerikanci vode prljavu kampoanju protiv Srbina!

Foto: Starsport

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su važnu pobedu protiv Los Anđeles Lejkersa rezultatom 101:99 i tako poveli sa 2-0 u četvrtfinalu Zapada NBA lige. Međutim, njihov trijumf zasenjen neplaniranim događajem na tribinama. Naime, nakon što je Džamal Marej postigao odlučujući koš, pažnja javnosti preusmerena je na sukob koji se odigrao među navijačima, a u kojem su učestvovala braća Nikole Jokića.

Na snimku koji je brzo obišao društvene mreže, može se videti kako je došlo do verbalnog sukoba između jednog od braće Jokić i navijača, da bi situacija kulminirala fizičkim obračunom. Strahinja Jokić je, nakon rasprave, odlučio da posegne za pesnicom i udari čoveka u glavu, što je izazvalo negativne reakcije javnosti.

 

 


Nakon što je snimak incidenta postao viralan, policija se oglasila saopštenjem u kojem su istakli da intenzivno tragaju za žrtvom ovog incidenta. Pozvali su svakog ko je bio svedok ovog nemilog događaja da im se javi i pruži informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Uz reakcije osude zbog fizičkog sukoba, na društvenim mrežama su se pojavili zahtevi da se Strahinji Jokiću zabrani ulazak u sportske dvorane, ali i neobični prohtevi u vezi sa suspenzijom Nikole Jokića. Postoje pojedinci koji smatraju da je to jedini način da se pošalje jasna poruka i da se stane na put sličnim situacijama u budućnosti.



Ovaj incident na tribinama definitivno je bacio senku na sportski događaj, i izazvao žučne rasprave o odgovornosti i ponašanju kako igrača, tako i njihovih bližnjih. S obzirom na širu društvenu pažnju koju je ovaj događaj izazvao, očekuje se da će sportske i pravosudne institucije brzo reagovati kako bi se adekvatno rešila ova neprijatna situacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading