UMRO KOŠARKAŠKI TRENER: Otišao košarkaški otac brojnih reprezentativaca

Autor:

Sport

11.04.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga širom planete.

UMRO KOŠARKAŠKI TRENER: Otišao košarkaški otac brojnih reprezentativaca

Foto: Republika

U sredu je u 61. godini života preminuo Sead Balić, poznati košarkaški trener iz Bosne i Hercegovine. Balić je ostavio dubok trag u košarkaškom svetu, posebno poznat po svom radu sa talentovanim igračima tokom karijere.

Tokom svoje karijere, Balić je radio sa nekoliko značajnih klubova, a posebno je ostavio trag u sarajevskom Sparsu gde je proveo značajan deo svoje karijere. Takođe, Balić je bio angažovan i u klubu Igman, gde je nastavio sa svojim stručnim radom.


Jedna od najznačajnijih stvari u Balićevoj karijeri bilo je rad sa talentovanim košarkašima. Među njima su se isticali Džanan Musa, Amar Gegić, Đoko Šalić, Edin Atić, Aleksej Nikolić i mnogi drugi. Njegov rad sa mladim igračima doprineo je razvoju košarkaških talenata u Bosni i Hercegovini.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džanan Musa

Sead Balić će ostati upamćen kao stručnjak posvećen razvoju mladih košarkaša i kao neko ko je uvek bio posvećen radu sa talentima. Njegov doprinos košarkaškom sportu ostaje kao trajno nasleđe koje će inspirisati buduće generacije trenera i igrača.


Odlazak Seada Balića predstavlja veliki gubitak za košarkaški svet Bosne i Hercegovine. Njegovo nasleđe će živeti kroz igrače koje je trenirao i kroz uticaj koji je imao na razvoj košarke u regionu. Svojim radom, Balić je ostavio neizbrisiv trag i zauvek će biti upamćen kao stručnjak koji je neumorno radio na razvoju mladih talenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading