MUTA NIKOLIĆ SKRHAN BOLOM: Dekija su SVI VOLELI! Bio je PRAVI ČOVEK!

Autor:

Sport

17.01.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga obavila je srpski košarkaški svet..

MUTA NIKOLIĆ SKRHAN BOLOM: Dekija su SVI VOLELI! Bio je PRAVI ČOVEK!

Foto: Starsport

Dejan Milojević, košarkaški trener, nekadašnji reprezentativac preminuo je u 47. godini života.

Dejan je doživeo infarkt miokarda u noći između utorka i srede, dok je bio na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima na gostovanju Juti.

Hitno je hospitalizovan, ali na kraju srce nije izdržalo.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Milojevićev biši trener sa kojim je sarađivao u udućnosti, čuveni Miroslav Muta Nikolić nije mogao da dođe sebi od šoka zbog užasnih vesti. Ipak, Muta je smogao snage i za naš portal Republika.rs rekao par reči o Dejanu.

- Potresen sam, ja sam ga doveo iz FMP-a u Budućnost. Imao sam dosta uticaja na njegovu karijeru. Jedan od boljih ljudi koje sam trenirao. Pravio je uvek atmosferu. Svi su ga voleli. Bio je pravi čovek. Ogromna energija. Nije izdržao. Čudi me da se nije izvukao, jer je bio jedan od najvećih boraca koje poznajem - rekao je Nikolić.

Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion.

Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading