ŠOK U PARTIZANU! NAJVEĆI BISER NAPUSTIO CRNO-BELE: Karijeru nastavlja u SAD!

Autor:

Sport

28.12.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivano

ŠOK U PARTIZANU! NAJVEĆI BISER NAPUSTIO CRNO-BELE: Karijeru nastavlja u SAD!

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Jedan od najvećih talenata u srpskoj košarci i dojučerašnji mladi igrač Partizana Savo Drezgić više nije košarkaš tog kluba, objavila je agencija koja ga zastupa.

On će karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama, u akademiji za mlade košarkaše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athlete+ (@athleteplusorg)

- Velike vesti! Od Evrolige do Sjedinjenih Američkih Država! Savo Drezgić iz Partizana prelazi na Akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo velika promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. Pogledajte gde vas vaši snovi mogu odvesti kada ciljate visoko i radite naporno. Savino putovanje je sjajan primer da je sve moguće ste istrajni. Srećno Savo!, stoji u saopštenju na Instagramu agencije koja zastupa mladog igrača.

Ovakav rasplet niko nije mogao da očekuje, a videćemo hoće li i Grobari biti srećni ovim potezom kluba i Drezgića. On je za seniorski timupisao četiri nastupa, od čega dva u plej-ofu prošlogodišnje AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpije i Studentskog centra. Na oba susreta zabeležio je dva poena.

Partizan za nešto više od 10 minuta igra duel 17. kola Evrolige protiv Virtusa iz Bolonje, a videćemo hoće li ovo uticati na tim.

Podsetimo, Drezgić je upisao 36 koševa, 16 asistencija i šest skokova u kadetskom polufinalu ranije ove godine protiv večitog rivala, čime je nagovestio ozbiljan potencijal koji je još ranije prepoznao trener crno-belih Željko Obradović koji ga je uvrstio u roster za Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading