BRAZILCI DELE LEKCIJE U BEOGRADU: Večiti rivali, a NAJBOLJI PRIJATELJI!

Autor:

Sport

25.12.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo je videti da drugarstvo prevazilazi klupske boje.

BRAZILCI DELE LEKCIJE U BEOGRADU: Večiti rivali, a NAJBOLJI PRIJATELJI!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Samba u Beogradu je dobila novu dimenziju. Obično su ljubimci navijača večitih rivala uživali u čarolijama Brazilaca na travnatom terenu, a mnogi su ostavili dubok trag u fudbalskim klubovima Partizan i Crvena zvezda, ali sada imamo i nešto neuobičajeno.

Naime, dva košarkaša iz Brazila - Jago dos Santos i Bruno Kaboklo članovi cu crveno odnosno crno belih, a svojim igrama i ponašanjem postali su miljenici navijača.

Doprinos koji Jago donosi timu Crvene zvezde Meridianbet ne meri se samo pukim statističkim parametrima, već energijom koju donosi svake sekunde na parketu i podređivanjem timu koja god uloga mu se dodeli.

Bruno Kaboklo s druge strane jedan je od igrača čijim je dolaskom ekipa Željka Obradovića preokrenula sezonu. Debitovao je u Evroligi protiv Bajerna u gostima i odmah postigao 19 poena uz fantastičan šut. Bilo je grešaka(još uvek ih ima), ali je pokazao da će ukoliko nastavi ovako da radi biti jedan od najbitnijih košarkaša Partizana.

Na sve to, vidi se da uživa u Beogradu, grobari su ga fantastično prihvatili, a njihov "Medo Brundo" im to vraća osmehom i borbom za svaku loptu.

Ono što je najzanimljivije u vezi Kabokla i Jaga dos Santosa je to da su pored toga što su saigrači u košarkaškoj reprezentaciji Brazila njih dvojica i najbolji prijatelji!

Često na društvene mreže postavljaju slike i snimke zajedno, a iako nastupaju za dva rivalska kluba i na terenu su ljuti protivnici, to ne utiče na drugarstvo.

Poslednju u nizu slika na Instagram postavio je Jago, koji je pokazao kako uživa na večeri sa Kaboklom u poznatom restoranu u Beogradu, a poželeo mu je srećne praznike.

Republika

Foto: instagram Bruno five

Jago dos Santos i Bruno Kaboklo 

 

Brazilci uživaju u prestonici Srbije, a uživaju i navijači u njihovim partijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading