ZAR JE BILO DILEME? Miloš Teodosić izabran za MVP 16. kola Evrolige!

Autor:

Sport

23.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet prikazao jednu od najboljih partija u karijeri.

ZAR JE BILO DILEME? Miloš Teodosić izabran za MVP 16. kola Evrolige!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je upisala šestu pobedu u Evroligi, savladavši "na gostovanju" u Pioniru ekipu Makabija iz Tel Aviva rezultatom 98:92.

Junak trijumfa bio je Miloš Teodosić, koji je protiv "Ponosa Izraela" odigrao možda i najbolju partiju u karijeri, ostvarivši učinak od 27 poena i 14 asistencija, po čemu je bio najzaslužniji za novi uspeh tima Janisa Sferopulosa.

Radio je Valjevac šta je hteo, da bi na kraju ostvario indeks 40, što je njegov drugi najbolji indeks korisnosti u Evroligi.

- Super, ali mislim da je to stvarno zasluga saigrača. Rokas je imao sjajan dan, Majk je odigrao sigurno najbolju utakmicu, pričam o Evroligi. To su igrači koji imaju kvalitet, koji mogu da igraju, koji su izgubili samopouzdanje. Nadam se da ću moći da napravim i 20 (asistencija, prim.aut.), ali to zavisi i od njih- rekao je Teodosić nakon meča sa Makabijem.

Za čelnike najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja nije bilo dileme, pa je popularni Teo bez konkurencije dobio nagradu za najboljeg igrača 16. runde.

Inače, Zvezdu Meridianbet čeka serija teških gostovanja, jer posle narednog meča u Atini protiv Panatinaikosa gostuju Fenerbahčeu, Asvelu, Olimpiji u Milanu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading