DELIJE GLASNIJE OD DOMAĆE PUBLIKE! "Blaugranom" se orilo: KOSOVO JE SRBIJA! Španci u čudu (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet gostuje Barseloni u Evroligi.

DELIJE GLASNIJE OD DOMAĆE PUBLIKE! "Blaugranom" se orilo: KOSOVO JE SRBIJA! Španci u čudu (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije u Pioniru

Navijači Crvene zvezde Meridianbet su se potrudili da svojim prisustvom u dvorani "Blaugrana" u Barseloni učine da se njihov tim oseća kao kod kuće. Iako ih je bilo svega oko stotinak, oni su uspeli da budu glasniji od većeg dela publike, koja je bila na strani domaćina.

Na meču 7. kola Evrolige, između crveno-belih i Barse, "delije" su bile smeštene na gornjem delu tribina, iza klupa rivala, a njihov glas se jako čuo u odnosu na brojnije pristalice domaćih. U jednom trenutku su počeli da skandiraju "Kosovo - Srbija", što je navijače Barselone ostavilo u čudu.

 

 


Takođe, pevali su pesme i za vreme predstavljanja igrača, mada su organizatori pokušali da ih ometaju tako što su puštali jako glasne pesme sa razglasa.

 

 

 

 

Zvezda Meridianbet hrabro se suprotstavima favorizovanoj Barseloni, jednom od najvećih kandidata za titulu u Evroligi, a u meču u prestonici Katalonije dvojica igrača srpskog kluba obeležili su bitan jubilej. Naime, tokom druge četvrtine i nakon jednog polaganja, Luka Mitrović je stigao do svog 3000. poena u dresu crveno-belih, što će sigurno dosta dugo pamtiti. Takođe, Nemanja Nedović je upisao svoj 200. nastup u dresu prvaka Srbije i vice-šampiona AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading