LUKA VILDOZA BEŽI IZ PAO: Bivši igrač Crevene zvezde Meridianbet traži novi klub

Autor:

Sport

07.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li crveno-beli reagovati, da li im je Argentinac potreban?

LUKA VILDOZA BEŽI IZ PAO: Bivši igrač Crevene zvezde Meridianbet traži novi klub

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Luka Vildoza napustio je letos Crvenu zvezdu Meridianbet i prešao u megalomanski projekat Panatinaikosa za veliki novac, ali po svemu sudeći je završio posao u Atini. Naime, kako pišu italijanski mediji, puklo je na vezi između njega i trenera Ergina Atamana kojem ne ide kako je planirao kada je preuzeo "zelene" i dobio odrešene ruke i desetine miliona evra da napravi tim koji će osvojiti Evroligu.

Odnos na relaciji Ergin Ataman - Vildoza nije najsjajniji, tim pre što Turčin u Argentincu nije dobio nosioca igre novog Panatinaikosa. Zato analitičar Fabricio Lorenci sa milanske Republike prognozira da će Vildoza već ove zime promeniti sredinu i pronaći novi, iočekuje evroligaški tim. Zato će biti zanimljivo videti da li će Zvezda Meridianbet reagovati i pokušati da ga vrati, odnosno da li im je uopšte potreban na Malom Kalemegdanu.

- Luka Vildoza ima platu od 1.800.000 evra po sezoni. Možda bi postao dostupan za tržite tek od 2. januara. Međutim, on bi mogao biti predmet razmišljanja za Olimpiju u nedostatku rešenja na tržištu na toj poziciji - smatra Lorenci.

On napominje da u Armaniju vlada velika kriza i ima jedan trijumf u prvih šest utakmica u Evroligi. Doduše, tako je bilo i prošle sezone, pa su došli nadomak plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

07.11.2023 20:29

NAPUMPAN IGRAC ,te NOVCE ne VREDI ! 500-800 ,TOLIKO. NEMA ODBRANU !