TRENER VIRTUSA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Igramo protiv tima koji je IMPRESIONIRAO na tržištu!

Autor:

Sport

19.10.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Bolonji je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.

TRENER VIRTUSA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Igramo protiv tima koji je IMPRESIONIRAO na tržištu!

Foto: Ap photo

Vezala je Crvena zvezda Meridianbet dva poraza u Evroligi, pošto je posle gostovanja Žalgirisu, ostala praznih džepova i u duelu protiv Monaka pred delijama. Koliko sutra, izabranici Duška Ivanovića imaju priliku da se iskupe, na gostovanju Virtusu u Bolonji.

Bivši šampion Evrope ove sezone igra fantastično, upisali su dva trijumfa uz jedan poraz, zbog čega im pripada uloga blagog favorita u predstojećem duelu protiv srpskog prvaka.

Međutim, trener Italijana Luka Banki naglašava da njegovim pulenima sledi izuzetno teška utakmica, u kojoj će se videti određene stvari.

Republika

Foto: Euroleague.net

Toko Šengelija je najbolji igrač Virtusa ove sezone

-  Ovo će biti pravi pokazatelj toga kako možemo da usmerimo energiju u duplom kolu. Igramo protiv Crvene zvezde, jednog od timova koji je najviše impresionirao na tržištu ovog leta. Nisu krili ambicije da žele da budu u vrhu Evrope. Značajan je i povratak Miloša Teodosića, zbog svega što je uradio za Virtus u poslednje četiri sezone i njegovom doprinosu impresivnoj seriji uspeha - istakao je Banki.

Iskusni strateg se nada da će Virtus pružiti zadovoljstvo i navijačima na tribinama Paladoce.

Želimo da pružimo našoj publici veče sjajne košarke, gde ćemo se takmičiti protiv izuzetno talentovanog rivala, sa željom da resursima koje posedujemo odgovorimo na sve to - istakao je Luka Banki. 

Inače, utakmica četvrtog kola Evrolige, između Virtusa i Crvene zvezde Meridianbet je na programu u petak, s početkom od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
IVANOVIC JE PROSEK OD TRENERA

20.10.2023 23:03

NA TRZISTU SKUPI I BAHATI IGRA NIKAKVA !