STEFAN JOVIĆ POSLE DOČEKA: Ovo je neverovatno, hvala svima koji su došli!

Autor:

Sport

12.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Srbije je bio zadivljen onim što je video.

STEFAN JOVIĆ POSLE DOČEKA: Ovo je neverovatno, hvala svima koji su došli!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Završen je veličanstven doček ispred Skupštine grada Beograda, tokom kog su građani Srbije pozdravili svoje šampione.

Prvi su, pred više desetina hiljada ljudi, izašli basketaši, koji su ove godine osvojili zlato na svetskom, a zatim i na prvenstvu Evrope. Za njima, izašli su srebrni košarkaši, a na kraju se pred građane pojavio i Novak Đoković.

Nekoliko desetina hiljada ljudi je izašlo na ulice prestonice, kako bi pozdravili svoje šampione, a nakon dočeka, svoje utiske je sumirao i Stefan Jović, plejmejker reprezentacije Srbije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Doček košarkaša na balkonu

- Ovo je nešto neverovatno što doživljavamo svi ovde sa Novakom i basketašima i davno nije viđeno. Hvala predivnoj publici, našem narodu, koji je došao da nas podrži i uveliča sve ovo jer je sve to za njih. Znači kada ti se javi najbolji sportista sveta i kada je tu za nas i pruža nam podršku jer nam puno znači sve to da nastavimo njegovim stopama i budemo bolji pa se vratimo iz Pariza sa zlatnom medaljom. Sve stvari koje su nas zadesile u Manili su napravile konekciju među svima nama da dišemo kao jedan i funkcionišemo kao porodica i to je naša najveća pobeda - rekao je Jović.

Podsetimo, "orlovi" su na prvenstvu sveta u Manili osvojili srebrnu medalju, pošto su u meču za zlato poraženi sa 83:77 od selekcije Nemačke, koja je tako došla do prvog zlata u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading