ČISTA EMOCIJA: Reči Nikolinog oca ODZVANJAJU planetom!

Autor:

Sport

13.06.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da je porodica stub i osnov svega."

ČISTA EMOCIJA: Reči Nikolinog oca ODZVANJAJU planetom!

Foto: Printscreen/Youtube/NBA

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa u ranim jutarnjim satima postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Otac najboljeg košarkaša na planeti, Branislav Jokić, nije krio svoje zadovoljstvo nakon neprespavane noći.

- Normalno da sam ponosan. I ja i svi obični ljudi, na terasi nas ima dvadesetak. Sve su to moji prijatelji i drugovi, normalno da smo svi ushićeni i srećni. Ja nisam spavao zadnjih osam godina pošto gledam svaku utakmicu. Nema razlike između ovih par mečeva i svih prethodnih. U našoj kući gledamo svaku Nikolinu utakmicu - rekao je Branislav Jokić za "ATV".

Republika

Foto: Starsport

Branislav Jokić

Nikola je i posle pete utakmice sa Majamijem govorio koliko mu znači podrška porodice. U SAD-u su njegova supruga i ćerkica, kao i braća. 

- Oni su svi tamo sa Nikolom kako bi mu dali vetar u leđa. Mislim da je porodica stub i osnov svega. Kada ste mirni u glavi, onda ste mirni i u nekim drugim stvarima - zaključio je Branislav Jokić. 

Nikolin dolazak u Srbiju očekuje se u nedelju, nakon šampionskog slavlja u Koloradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading