KAKVO JE TO PONAŠANJE? Obradović BESAN kao ris: Da li zato što sam Srbin?

Autor:

Sport

22.05.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak razočaran donetom odlukom.

KAKVO JE TO PONAŠANJE? Obradović BESAN kao ris: Da li zato što sam Srbin?

Foto: Starsport

Željko i Saša Obradović

Košarkaši Monaka imaju odličnu sezonu, kako na međunarodnoj, tako i na domaćoj sceni.

"Kneževi" su u Evroligi stigli do fajnal-fora, gde su zauzeli treće mesto, ubedljivom pobedom nad Barselonom u "utešnom finalu".

Ekipa Saše Obradovića uspešno gura i u francuskom šampionatu, gde je trenutno lider na tabeli.

Uprkos tome, čelnici ovog takmičenja odlučili su da srpskom stručnjaku ne daju trofej namenjen najboljem treneru, što ga je posebno naljutilo:

- Trebalo bi da razgovaramo o tome koliko se treneri cene. Nisam bio ni blizu tome da budem trener godine u Francuskoj. Kako se to može objasniti. Prvi sam ja glasao za Vilu, ali da ne budem ni blizu? Šta je ovo? Kakvo je to ponašanje? Da li je zato što sam Srbin? Zašto me sklanjate sa strane? Ko može to da objasni? Nisam zaslužio ovo dve godine u nizu - nije krio razočaranje Obradović.

Foto: Starsport

Saša Obradović

Za trenera godine u Francuskoj izabran je šef struke sedmoplasiranog Šolea Loran Vila, dok je mladi košarkaš Viktor Vembanjama, za koga se očekuje da bude prvi pik na ovogodišnjem NBA draftu, osvojio pet različitih individualnih nagrada.

Viktor je izabran za: najboljeg strelca, najuspešnijeg blokera, najboljeg defanzivca, mladog igrača i najvažnije – MVP.

Što se tiče Evrolige, za trenera godine izabran je Jorgos Barcokas, čiji je Olimpijakos bio prvi u regularnom delu sezone, ali je poražen u dramatičnom finalu od Reala.

Najtrofejniji evropski klub osvojio je 11. titulu u najelitnijem takmičenju, pobedom nad Pirejcima, košem Serihija Ljulja na tri sekunde pre kraja meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK I LJUDSKOST

22.05.2023 12:11

E SASA SASA TVOJI ,,CIGANI" TE NECE ,OTERASE TE TI BI DA TE FRANCUZI POSTUJU. NE ZIVI U ZABLUDE. NIKO NIKOG NE VOLI ALI NEKO ZASLUZUJE POSTOVANJE. VELIKO. TI SI JEDAN OD TIH ! SAMO HRABRO !