KO ĆE BITI NOVI SALE ĐORĐEVIĆ U MADRIDU? Miljenik grobara priželjkuje SCENARIO ZA INFARKT - "kralj" pada trojkom uz zvuk sirene! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari ne bi imali ništa protiv ovakvog epiloga prve utakmice koja se igra za manje od 24 sata.

KO ĆE BITI NOVI SALE ĐORĐEVIĆ U MADRIDU? Miljenik grobara priželjkuje SCENARIO ZA INFARKT - "kralj" pada trojkom uz zvuk sirene! (VIDEO)

Foto: Starsport

Alen Smailagić sa saigračima iz Partizana

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova i 45 minuta gostuju Real Madridu u prvom meču Top 8 faze Evrolige, a krilni centar crno-belih Alen Smailagić priželjkuje trijumf svog tima trojkom u završnim trenucima utakmice.

"Parni valjak" se, upravo na taj način, okitio jedinom titulom prvaka Evrope u klupskoj istoriji, nezaboravnim pogotkom Saleta Đorđevića u finalu protiv Huventuda (71:70).

Ne znam, voleo bih da to bude neka trojka u poslednjoj sekundi - izjavio je as iz Koteža, koji se sjajno nosio sa Valterom Tavarešom u momentima kada je "trošio" minutažu na poziciji "pet".

- Nasmejani smo spremni smo, radimo jako, ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko je jaka ekipa Partizana, imaju dobre centre, dobre igrače, mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu.

Partizan će u španskoj prestonici imati podršku 120 grobara.

Daleko su, ali bitno je da su uz nas, oni su u našim srcima, znamo da nas bodre i oni koji nisu mogli da dođu, jedva čekam da im pokažemo da smo spremni da igramo i za njih i za Partizan - podvukao je Smailagić.

Kladionice su odredile kvote za prvi meč, drugi se igra u četvrtak na istom mestu, a potom se serija seli u beogradsku Štark arenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading