DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda dobila STRAŠNO pojačanje!

Autor:

Sport

13.10.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvučno ime stiglo je u Beograd

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda dobila STRAŠNO pojačanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Strašno pojačanje stiglo je u Crvenu zvezdu.

Klub je zvanično objavio - na Mali Kalemegdan stigao je Luka Vildosa.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Luka Vildosa

 

I pored toga što je trener Zvezde u sredu demantovao da će Vildosa doći u klub (više o tome pročitajte OVDE) već dan kasnije Argentinac je došao na Mali Kalemegdan.

On se razišao sa Milvoki Baksima, te je postao prvi Argentinac u crveno-belom dresu. Vildosa je potpisao dvogodišnji ugovor i biće strašno pojačanje za nastavak sezone.

Vildoza je u NBA ligi odigrao samo sedam utakmica, sve u dresu Milvokija za koji je u aprilu ove godine potpisao dvogodišnji ugovor. "Preko bare" otišao je posle sjajnih igara u Baskoniji gde je proveo pet godina.

Stigao je u Njujork Nikse gde nije odigrao ni meč jer je veoma brzo doživeo povredu i morao na operaciju stopala. Za NBA šampiona iz 2021. godine debitovao je u plej-of seriji protiv Čikago Bulsa. Početkom leta ga je Milvoki otpustio, a onda ga potpisao nekoliko dana kasnije. Na kraju nije uspeo da se izbori za novi NBA ugovor zbog čega je odlučio da se vrati u Evropu i potpiše za Crvenu zvezdu i pored toga što je imao ponudu Makabija.

Vildoza ima 27 godina visok je 191 centimetar. i igra na poziciji beka Ponikao je i napravio je prve košarkaške korake u Kilmesu u rodnoj Argentini, a najveće uspehe pravio je sa Baskonijom sa kojom je 2020. osvojio ACB ligu, ali i nacionalnim timom sa kojim je godinu dana ranije stigao do srebrne medelja na Svetskom prvenstvu u Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading