NIJE SAMO JOKIĆ: Mladi Srbin zaludeo Ameriku - o njemu će se tek pričati! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče mladog srpskog košarkaša.

NIJE SAMO JOKIĆ: Mladi Srbin zaludeo Ameriku - o njemu će se tek pričati! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Mladi srpski košarka, devetnaestogodišnji Nikola Jović čini prve korake na parketima NBA lige, a već ga američki mediji dižu u nebesa.

Pre samo dva dana Nikola Jović je zabeležio svoj prvi nastup u dresu Majamija (poraz od Minesote 121:111), a prethodne noći klub sa Floride se sastao sa ekipom Bruklina i ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 109:80 (25:18, 36:25, 22:14, 26:23).

 

 

Devetnaestogodišnji srpski ruki na parketu je proveo 16 minuta i za to vreme u pobedi svoje ekipe učestvovao sa deset poena, pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

Međutim, pored zapaženog učinka Nikola Jović je pokazao širok spektar svojih mogućnosti. Njegovu partiju obeležili su precizni šutevi za tri poena, zakucavanja, a pokazao se i kao neko ko sa lakoćom "čita" napade protivnika.

 

 

Ova partija mladog Srbina još jednom je potvrdila da čelnici Majamija nisu pogrešili što su upravo njega odabrali na poslednjem draftu, a hvalospevi o novoj NBA zvezdi već su započeli i mnogi mediji već sada Nikolu Jovića upoređuju sa Nikolom Jokićem i predviđaju mu sličnu karijeru, naravno pod uslovom da mladi košarkaš nastavi tendenciju razvoja kakvu je pokazao tokom prethodnog leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading