BOMBA U ŠPANIJI: Kampaco stiže u Real, Partizanu otvoren put do velikog pojačanja

Autor:

Sport

29.09.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakundo Kampaco, argentinski košarkaš, blizu je dresa Real Madrida, čime transfer Vilijams-Gosa u Partizan postaje sve realnija opcija.

BOMBA U ŠPANIJI: Kampaco stiže u Real, Partizanu otvoren put do velikog pojačanja

Foto: Tanjug/AP

Fakundo Kampaco

Kampaco je u NBA ligi igrao za Denver Nagetse, a vrlo blizu je dolaska u klub u kom je igrao najbolju košarku u karijeri. O dolasku Argentinca je pričao i Čus Mateo, trener madridskog kluba.

Voleo bih da ima mesta za njega. Ako se uklopi, dobrodošao je. Drag nam je, znamo šta donosi. Ako dođe, fantastično, ali igrači koji su sada tu su važni - izjavio je novi trener Reala.

Transfer Kampaca bi značio da se na mestu plejmejkera stvara gužva, s obzirom da su na toj poziciji i Ljulj, Kozer i Alosen koji je trenutno povređen. Neretko, na poziciji jedan u Realu igraju i Adam Hanga i Alberto Abalde.

Republika

Foto: Starsport

Vilijams Gos u dresu Partizana

To bi otvorilo prostor za odlazak Vilijams-Gosa, čime bi bio otvoren put Partizanu do velikog pojačanja, koje je još potrebnije zbog dužeg izostanka Alekse Avramovića. Ipak, Gos takođe muči muku sa povredom, pa je pitanje da li bi crno-belima mogao odmah da pomogne.

Vilijams Gos je u Partizanu igrao u sezoni 2017-18, a na ruku crno-belih ide i činjenica da je trenutni igrač Real Madrida kup sa Zekom Ledejom, aktuelnim košarkašem Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading