ZADOVOLJIO ŽELJKA, PA POTPISAO: Bivši centar Zvezde će predvoditi Partizan u Evroligi!

Autor:

Sport

18.07.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

ZADOVOLJIO ŽELJKA, PA POTPISAO: Bivši centar Zvezde će predvoditi Partizan u Evroligi!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

KK Partizan je postigao dogovor sa francuskim centrom Matijasom Lesorom o produžetku saradnje, saznaje "Mozzartsport".

Kako je ranije najavljeno, Francuz će biti prva opcija trenera crno-belih Željka Obradovića u Evroligi naredne sezone, a podsetimo da se Parni valjak vraća u elitu posle punih osam godina.

Lesor (26) je odigrao odličnu sezonu u crno-belom dresu sa abaligaškim prosekom od deset poena i šest skokova na 22 utakmice koliko je odigrao. Izvori iz njegove domovine preneli su da će sledeće takmičarske godine inkasirati oko 600 hiljada evra u Beogradu, ali potvrda te informacije još uvek nije stigla.

Republika

Foto: Starsport

Lesor ostaje Partizanov

Francuska "petica" je tokom sezone 2017/2018 nosila opremu Crvene zvezde, a taj staž ostaće upamćen po promašenom ziceru protiv Budućnosti u "Morači" u finalu ABA lige koji je koštao klub sa Malog Kalemegdana plasmana u elitu.

Partizan je već angažovao tri velika pojačanja, a radi se o Danilu Anđušiću, Danteu Egzumu i Džejmsu Naneliju, a čeka se ozvaničenje potpisa Grka Joanisa Papapetrua iz Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading