MITROVIĆ NAKON PLASMANA U FINALE: Zvezdin vođa zna šta treba činiti!

Autor: M.S

Sport

19.02.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege sa 72:53 i tako se plasirali u finale Kupa Radivoja Koraća.

MITROVIĆ NAKON PLASMANA U FINALE: Zvezdin vođa zna šta treba činiti!

Foto: Starsport

Luka Mitrović je nakon meča izneo svoje impresije:

- Prošli smo dva meča, dva kola, stigli do finala, tu se ne zaustavljamo, znamo koji nam je cilj i pre dolaska ovde. Imamo vremena da se malo odmorimo, da sačekamo protivnika i da sutra ujutru spremimo meč koliko je to moguće u kratkom periodu, pa da što spremniji uđemo u sutrašnje finale. 

- Imali smo nešto mekši početak, malo se zbog toga i uvukla nervoza, ali to je uobičajeno za ovakav sistem takmičenja gde u jednoj utakmici možete da ostanete bez trofeja. Sreća, u drugoj četvitini smo se konsolidovali, zategli odbranu i sprečili njihovu tranziciju što je bilo presudno. U tri četvrtine primili smo, mislim, manje od 30 poena, i na kraju zasuženo slavili. 

O sutrašnjem finalu:

- To ćemo sutra da vidimo, da li je prednost ili nije. Ja se nadam da ćemo uspeti da se odmorimo za taj jedan dan. Iako naš prvi meč nije bio zahtevan opet je postojala potrošnja. Večeras smo pokazali da ima energije i snage u nama i da će tako biti sutra- rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading