PRED NJIM SU BOLJI DANI: Zvezda NBA najavila izlazak iz krize!

Autor:

Sport

29.01.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaških poentera današnjice, prolazi verovatno kroz najteže trenutke u svojoj igračkoj karijeri.

PRED NJIM SU BOLJI DANI: Zvezda NBA najavila izlazak iz krize!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pružili su sjajnu partiju u duelu protiv Minesote i slavili rezultatom 124:115, a navedeni meč možda je nagovestio izlazak iz košgeterske krize Stefa Karija.

U navedenom susretu Kari je ubacio 29 poena uz odličan procenat šuta, a treba naglasiti da je iza njega najneefikasniji mesec u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Prethodni period za Karija je bio najlošiji još od sezone 2013/14. On trenutno šutira 37.6% iz igre, 31.4% za tri poena, dok mu je eFG na 46.5% (u januaru 2022. godine), a sledeći najlošiji mesec mu je bio novembar 2009. godine kada je šutirao 41.7% iz igre.

 

 

Ekipa Golden Stejta trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom od 36 pobeda u 49 odigranih mečeva i za neke značajnije rezultate u završnici sezone svakako im je neophodan i Stef Kari iz svojih najboljih dana.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading