NIKOLI PETKOVIĆU PRETI ROBIJA ZBOG NAPADA NA NEMANJU BLEJICU: Tužilaštvo načinilo konkretne korake

Autor:

Sport

25.04.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teret mu se stavlja krivično delo Ugrožavanje sigurnosti, za koje je zaprećena zatvorska kazna u trajanju od šest meseci.

NIKOLI PETKOVIĆU PRETI ROBIJA ZBOG NAPADA NA NEMANJU BLEJICU: Tužilaštvo načinilo konkretne korake

Foto: Starsport

Protiv Nikole Petkovića (38) Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti na štetu Nemanje Bjelice.

Sudu je predloženo da nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog N. P. oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne uslovnu osudu na taj način sto će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 2 godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

Podsetimo, incident se desio početkom februara u igraonici u centru Beograda tokom dečijeg rođendana, a Republika je prva objavila ekskluzivni snimak napada. Prema izveštajima, Bjelica je bio sam za stolom kada mu je Petković prišao, uneo mu se u lice i nešto mu rekao. Prema izjavama svedoka, obratio mu se gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, je*aću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!". U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. On se vratio, držeći makaze u rukama, i stao pored Bjelice, upućujući gnusne i preteće reči, prema svedocima prisutnim u igraonici.

- Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu - rekao je navodno Petković.

Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti jer se Bjelica navodno našao na meti napada od strane bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Petkovića. Sumnja se da je motiv ovog napada ljubavni trougao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading