TSC SLOMIO RADNIČKI: Đakovac kasnim golom doneo slavlje u Bačkoj Topoli!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujući momenat utakmice dogodio se u 76. minutu.

TSC SLOMIO RADNIČKI: Đakovac kasnim golom doneo slavlje u Bačkoj Topoli!

Foto: star sport

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole ostvarili su treću pobedu u poslednja četiri kola, pošto su u poslednjem meču 17. kola Superlige Srbije na svom stadionu savladali Radnički iz Niša sa 1:0 (0:0).

Mučio se vicešampion Srbije i do 76. minuta se činili da će gosti odneti barem bod u Niš. Ipak, odluka je pala kada je Ifet Đakovac postigo jedini gol na asistent Miloša Pantovića, koji je na teren ušao osam minuta ranije.

Radnički je u sudijskoj nadoknadi ostao sa deset igrača jer je Vanja Ilić dobio drugi žuti karton. Nišlije su ostale na pretposlednjem mestu sa 13 bodova. Ono što brine još više je činjenica da je ovo treći uzastopni poraz bez datog gola.

TSC se učvrstio na trećem mestu. Ima šest bodova više od Novog Pazara, a osam manje od drugoplasirane Crvene zvezde.

Prethodno je Crvena zvezda savladala Napredak u Kruševcu u terminu od 15 časova. Aktuelni šampion je slavio minimalcem - 1:0 (1:0), a strelac jedinog gola na meču bio je nigerijski napadač Piter Olajinka u 7. minutu. Crveno-beli prišli su najvećem rivalu Partizanu na minus tri. Napredak je 12. sa 17 osvojenih bodova.

U prvom meču nedeljnog programa Čukarički je bio ubedljiv. "Brđani" su na svom stadionu na Banovom Brdu savladali Radnički 1923 sa 4:1. Sva četiri gola domaći su dali u prvom poluvremenu. Najpre Ivanović u 8. minutu, potom Adžić u 35, Cvetković u 42. i Miladinović u 43. Jedini gol za Kragujevčane delo je Sahlija u 86. minutu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Čukarički je šesti sa 23 boda, Radnički 1923 na 11. mestu sa 18.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading