BAHAR NAKON ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Idemo dalje! Najbitnija je utakmica u SUBOTU!

Autor:

Sport

07.11.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije srećan trener Crvene zvezde.

BAHAR NAKON ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Idemo dalje! Najbitnija je utakmica u SUBOTU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Lajpciga rezultatom 1:2 (0:1), u četvrtom kolu Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić“.

Ako je i bilo teoretske nade pre ovog meča, više i ne postoji! Zvezda je završila ovogodišnje učešće u Ligi šampiona i preostaje joj da formalno odradi poslednja dva kola protiv Jang Bojsa i Mančester sitija, pošto je izgubila sve šanse da se domogne druge pozicije.

Nasuprot tome, nada za opstanak na međunarodnoj sceni i plasman u Ligu Evrope i dalje je na snazi, a za to će biti neophodan dobar rezultat na narednom gostovanju u Bernu protiv Jang Bojsa, koji je deklasiran na „Etihadu“ od aktuelnog branioca titule.

Barak Bahar kaže da prvo poluvreme nije bilo dobro.

- Želeli smo da počnemo meč jako. Primili smo rani gol, prvo poluvreme nije bilo dobro. Drugo je bilo malo bolje. Primili smo drugi gol u lošem trenutku za nas, dok smo igrali dobro - razočaran je bio Bahar

Upitan je za pesmu navijača da žele titulu.

- Sledeća utakmica u prvenstvu je nu subotu. Idemo na pobedu i idemo dalje - rekao je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading