PREDSEDNIK FSS ŠOKIRAN BLAMAŽOM "ORLIĆA"! Džajić: Kao da smo San Marino!

Autor:

Sport

14.10.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji naš fudbaler u 20. veku nije krio ogorčenje zbog blamaže u Notingemu.

PREDSEDNIK FSS ŠOKIRAN BLAMAŽOM "ORLIĆA"! Džajić: Kao da smo San Marino!

Foto: fss.rs

Očajno izdanje i rezultatska bruka "orlića" na Ostrvu protiv Engleske, u blamaži od 1:9, primorala je i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića da se oglasi na ovu temu.

U razgovoru za "Žurnal", prvi čovek srpskog fudbala nije krio ogorčenje zbog svega viđenog na stadionu Siti graund, kada su izabranici Dušana Đorđevića pretrpeli najubedljiviji neuspeh u istoriji svih reprezentativnih selekcija.

- Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova! Ne znam šta bih rekao osim: bruka! Kao da smo San Marino - rekao je Džajić, pa na konstataciju da su neki od mladih reprezentativaca bili i na spisku A tima, odgovara:

Foto: FSS

selektor "orlića" Dušan Đorđević

- I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Eenglezi mnogo jaki. Koliko go da su dobri, ne sme da bude taka razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem! - istakao je Dragan Džajić.

Priliku da izvade fleke i donekle, ako je moguće, operu obraze, "orlići" će imati u ponedeljak na gostovanju Severnoj Irskoj, od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ne nasedajte na laži

16.10.2023 05:45

Nacionalni stadion da se izgradi u Kraljevu (imaju aerodrom i da se izvrši debeogradizacija Srbije), ali parama klubova. Takođe u Kraljevo preseliti Kuću fudbala iz Pazove. Državne pare uložiti u razvoj Juga Srbije. Ko još normalan prati sport, ima boljih i prečih stvari, radite nešto korisno za sebe i svoju porodicu.