SRBI, DA LI STE SPREMNI?! Nemci pustili u prodaju KARTE ZA EVRO 2024! Evo koliko koštaju...

Autor:

Sport

02.10.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristupačne su i za svačiji džep.

SRBI, DA LI STE SPREMNI?! Nemci pustili u prodaju KARTE ZA EVRO 2024! Evo koliko koštaju...

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije bije bitku za plasman u Evropsko prvenstvo 2024, a navijači maštaju da će "orlovi" prvi put od 2000. godine igrati na kontinentalnom turniru.

Uveliko su privode kraju pripreme za takmičenje koje se održava u Nemačkoj, a organizatori su objavilli da će od utorka početi da se prodaju ulaznice. Do 26. oktobra, do kada traje prva faza, biće dostupno 1,2 miliona karata, a one se kreću u rasponu od 30 evra za grupnu faze, pa do 1.000 evra za najskuplje ulaznice za finale u Berlinu. U prvoj fazi prodaje biće dostupan najveći broj ulaznica, koje ciljano mogu kupiti nemački navijači, jer se jedno za domaću selekciju zna kada će i gde igrati na startu. Inače, termini ostalih utakmica Evropskog prvenstva biće poznati 2. decembra nakon žreba u Hamburgu.

Svaki navijač kupiti najviše četiri ulaznice za jedan meč.

Foto: Dražen Ostojić

DOMAĆIN: Stadion Bajerna

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo još su uvek u toku i još se nijedna reprezentacija nije zvanično plasirala na EP. Srbija je tri utakmice pre kraja kvalifikacija na deobi prve pozicije sa Mađarskom, koja ima meč manje, sa po deset bodova. Dva manje ima Crna Gora, koja gostuje u Beogradu 17. oktobra, u verovatno odlučujućem meču za plasman na EVRO.

Raspored mečeva "orlova" do kraja kvalifikacija je sledeći: Mađarska - Srbija (14. oktobar. 20.45), Srbija - Crna Gora (17. oktobar, 20.45), Srbija - Bugarska (19. novembar, 15.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading