NEMA PREDAJE! Lešnjak: Grci će videti našu snagu!

Autor:

Sport

30.08.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Čukaričkog ne smeju da izađu s belom zastavimo pred Olimpijakos

NEMA PREDAJE! Lešnjak: Grci će videti našu snagu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog slave gol


Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra uveče (20.00) Olimpijakos u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Tim sa Banovog brda pokušaće na nadoknadi zaostatak od 3:1, koliko je bilo u prvom meču. Ovaj duel biće odigran na stadionu u Dubočici u Leskovcu.

Republika

Foto: Starsport

Milan Lešnjak

 

 

Uoči duela oglasio se i trener Brđana Milan Lešnjak, on je istakao da njegovi izabranici ne smeju da izađu s belom zastavom na teren.
- Očekuje nas teška utakmicu u odnosu na rezultat prve utakmice i znamo da je to izuzetno dobra ekipa, sa kvalitetnim igračima. Očekujem da ne uđemo u meč kao u prvi duel i mislim da ćemo u samom startu krenuti agresivno, da pokažemo zube protivniku - rekao je Lešnjak. 


Prošli duel propustio je kapiten tima Marko Docić, a šef stručnog štaba je istakao da je to bila njegova odluka.
- U odnosu na sistem je Docić bio na klupi, što možda nije bilo najbolje rešenje. Imamo određenih zdravstvenih problema, o čemu ne bih mnogo, pa i od toga zavisi da li će on početi ili ne. Sistem je bio ključan - naglasio je on.


Tim s Banovog brda nije dobro počeo sezonu, a Lešnjak je istakao da bi na sutrašnjem meču bio zadovoljan i revanšom. 
- Sigurno da bi dosta pomogao dobar rezultat. Pitanje je šta je sada dobar rezultat, to je možda i nerešeno. Imamo dosta i mladih igrača unutar tima i siguran sam da će dati maksimum kako bismo izašli iz krize. Imamo posle toga još jednu utakmicu u prvenstvu i onda pauzu da određene stvari dovedemo u red - zaključio je Milan.

Uoči ovog meča navijači Crvene zvezde su priredili specijalan doček za igrače Olimpijakosa. Oni su ih sačekali ispred hotela s bakljama i grčkim pesmama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

30.08.2023 21:37

Igrate se sistema,izmisljate ladnu vodu,vi ste strucnjaci pa predvidjate koji igrac će vam ispuniti vaše takticke zamisli.Kaze Docic nije igrao zbog sistema igre,Stojanovic verovatn iz istih razloga.Zaludjujete se nesto brzom tranzicijom.Stavite bre iskusne igrace,ne brukajte se lazni strucnjaci!